Cumartesi, Kasım 22

internet bitti

tam internet bitti tartismalari hiz kesmisti ki, simdi de blog heyecani duruldu sanki. evliya celebi misali gezmekten yazmaya firsat mi oluyor diye avuturken kendimi, yerlesik hayata gecince pek bir sey degismedigini farkettim.

bu arada caktirmadan yine brukselli olduk. ispanya'yi kapatip temelli donus yapip evin tozunu aldik. her aksam otel yerine eve donmek nasil bir seymis su anda onu tecrube ediyorum. bruksel'i kesfetmeye basladim diyecegim ama gunler o kadar kisa ki pek firsat olmuyor. bu gece senenin ilk sulu kari dustu. sinemadan eve donerken her zamankinden farkli bir rotadan geceyim, cevre mahalleleri taniyayim dedim. yolun tam ortasina zipirlar bir adet saksi icinde cicek yerlestirmisler. durdum, el frenini cekip indim asagiya, saksiyi yolun kenarina yerlestirdim (ulan yoksa tuzak mi, simdi birileri atlar mi uzerime diye hafif huylanip caktirmadan etrafa bakindim). Memlekette olsak arkada bekleyen taksi coktan kornaya basmisti, burdaki efendi efendi beni izledi.

hava 5'te karardigindan yarin bisiklete normalden biraz daha erken gidecegim. gecen hafta donuma kadar camur oldum, bu sefer biraz daha efendi surecegim. havalar sogudu, fazla islanip gereksiz buzlanma yapmayalim. bisiklete bir bakim yapayim, fiteslerini ayarlayayim dedim. Cok amacli uc-ayagimla sistemi kurdum: